δημιουργικό

photo

Μελέτη, σχεδιασμός και δημιουργία χρηστικών αντικειμένων και άλλων εφαρμογών που "συναντούν" την παιδικότητα και υποστηρίζουν την επικοινωνία του ενήλικου εαυτού με το αυθόρμητο παιδί που κρύβουμε βαθιά μέσα μας. Παιδαγωγικός σχεδιασμός και υλοποίηση επιτραπέζιων και διαδικτυακών παιχνιδιών για παιδιά και ενήλικες. Πλήρης κάλυψη σχεδιασμού και υλοποίησης της έντυπης και ηλεκτρονικής επικοινωνίας, κάθε εταιρείας που επιθυμεί μια ιδιαίτερα εικαστική και κοινωνικά ευαίσθητη ματιά, στη δημιουργία και την προβολή της ταυτότητας και του έργου της. Σχεδιασμός και παραγωγή επιχειρηματικού δώρου, ημερολογίων, δώρων συνεδρίων και προωθητικών ενεργειών.

photo


Τα παιδιά προστατεύουν ένα κομμάτι της ζωής, που κάποιες φορές οι ενήλικες προσπερνάμε και το οποίο δεν μπορεί παρά να χαρακτηριστεί σύμφυτο με τον άνθρωπο και κατ΄ επέκταση διαχρονικό. Κάθε παιδί ξέρει να μας θυμίζει όλα όσα μοιάζουν να έχουν ξεχαστεί… Mε βάση αυτή τη θεώρηση, το δημιουργικό τμήμα του Ευπαλίνου λειτουργεί από την ίδρυσή του, το 1992, με στόχο να μελετήσει και να αναδείξει την εικαστική και την επικοινωνιακή δύναμη του παιδικού σχεδίου. Ο αυθόρμητος παιδικός λόγος αποτυπώνεται με απόλυτη παιδαγωγική δεοντολογία, κινητοποιώντας μνήμες και συναισθήματα σε κάθε ενήλικα αποδέκτη.

photo

Η βαθιά σχέση του Ευπαλίνου με τη δημιουργικότητα χαρακτηρίζει και τις εταιρικές εφαρμογές με αισθητική και κοινωνική ευαισθησία. Στόχος η διαμόρφωση ενός εταιρικού προφίλ όλων όσων μας εμπιστεύονται που θα τους διαφοροποιήσει ουσιαστικά από τον ανταγωνισμό. Concept, σχεδιασμός, ανάπτυξη και προώθηση επικοινωνίας, από την αρχική ιδέα έως την τελευταία λεπτομέρεια της έντυπης και διαδικτυακής επικοινωνίας, για μια επιτυχημένη εμπορική εταιρική εικόνα.

bulletΕταιρική ταυτότητα

Οι άνθρωποι του δημιουργικού τμήματος, ακολουθώντας τους κανόνες της σύγχρονης αισθητικής, αναλαμβάνουν το σχεδιασμό λογοτύπου, εταιρικής κάρτας, επιστολόχαρτου και εταιρικού φακέλου, υποστηρίζοντας αποτελεσματικά το concept και το αντικείμενο της εταιρείας που θα μας εμπιστευτεί.

bulletWeb design

Σχεδιασμός και ανάπτυξη ιστοσελίδων δυναμικών, αυτοδιαχειριζόμενων, HTML, Flash, ηλεκτρονικού εμπορίου, ως το πιο σύγχρονο και πανίσχυρο όχημα για την προώθηση της εταιρείας στην ευρύτερη αγορά, την επικοινωνια και την προσέλκυση νέων πελατών.

Ενοικίαση ονόματος - domain name και φιλοξενεία - web hosting που κάνει την ιστοσελίδα διαθέσιμη, ευέλικτη, και ασφαλή. Δημιουργία φόρμας για απευθείας επικοινωνία με τους επισκέπτες της ιστοσελίδας και διαδραστικός Google map (χάρτης) για να εντοπίζουν οι επισκέπτες την τοποθεσία της εταιρείας. Δημιουργία επαγγελματικών e-mail.

Βanners σε εικόνα jpg – banner σε Flash - flash intros - εφαρμογές flash με κίνηση και ήχο.

Μελέτη SEO (Search Engine Optimization) για την καλύτερη συνεργασία της σελίδας με τις μηχανές αναζήτησης

Ανασχεδιασμός site – επεκτάσεις – ανανεώσεις

bulletΕπικοινωνία

Σχεδιασμός και εκτύπωση εντύπων, αφισών, flyers, καταχωρήσεων, banners, ένθετων σε περιοδικά και εφημερίδες, προωθητικών εφαρμογών για έντυπα μέσα.

bulletΕπιχειρηματικό δώρο – ετήσια ημερολόγια

Σχεδιασμός και δημιουργία ιδιαίτερων εφαρμογών που λειτουργούν σαν γέφυρα επικοινωνίας της εταιρείας με τους αποδέκτες των προϊόντων της.

Για την επικοινωνία, τη διαχείριση εργασιακών σχέσεων, την προώθηση πωλήσεων, τις δημόσιες σχέσεις, την ενδυνάμωση προσωπικών σχέσεων, τη διαφήμιση για τη διατήρηση σχέσεων μέσω αποτελεσματικών προωθητικών ενεργειών. Χαμηλότερου κόστους για μεγάλες ποσότητες και υψηλότερου κόστους για μικρό αριθμό πελατών ή συνεργατών της εταιρείας.

Σχεδιασμός και δημιουργία ετήσιων ημερολογίων σε επιτοίχια μορφή, ατζέντας ημερήσιας και εβδομαδιαίας, πλανογράμματος, πυραμίδας σπιράλ και άλλων.

Επικοινωνία

ενημέρωση